Hírlevél

Feliratkozás a hírlevélre

Név:

E-mail cím:

Leiratkozás a hírlevélről

E-mail cím:

Hőmérő

Tovább a Pt100 hőmérőkhöz...

Pt100 hőmérőPt100 hőmérők

A Pt100 szondával felszerelt univerzális hőmérőket a legpontosabb és legstabilabb mérési eredményeket biztosító hőmérséklet-mérőműszerekként tartják számon. A különböző kialakítású lég- és folyadék-szondák, illetve penetrációs érzékelők többféle vezetékhosszúsággal vásárolhatók meg. A mérhető hőmérséklet-tartomány -200 és 850 °C között lehet.
 

Tovább a hőelemes hőmérőkhöz...

Hőelemes hőmérőHőelemes hőmérők

A hőelemes szondával felszerelt hőmérők alkalmasak élelmiszeripari hőmérséklet-mérésre, illetve használhatók mind a laboratóriumban, mind a terepen végzett mérések során. A termisztoros érzékelő ideális működési tartománya -50 és 150 °C között van. (A kifejezetten élelmiszeripari célú hőmérőinkkel kapcsolatos információk IDE kattintva tekinthetők meg.)
 

Tovább a hőelempáros hőmérőkhöz...

K-, J- és T-típusú hőelemes hőmérőHőelempáros hőmérők ipari mérésekre

A magas hőmérséklet (akár 1350 °C) mérésére alkalmas hőelempáros szondával felszerelt hőmérőket ipari mérésekre tervezték. A szélsőséges körülmények között is használható szondák rozsdamentes acélból készülnek, így egyszerű a tisztításuk és hosszú az élettartamuk. Különböző kialakításuknak köszönhetően lehetséges a penetrációs és a felszíni mérés, illetve a folyadékok és gázok mérése is.
 

Tovább a zsebhőmérőkhöz...

ZsebhőmérőZsebhőmérők

A zsebhőmérők segítségével könnyedén elvégezhető a hőmérséklet mérése, ezért használatuk elsősorban az élelmiszeriparban célszerű (legyen szó fagyasztott termékekről vagy forró folyadékokról), de segítségükkel ellenőrizhető a hűtő-, fűtő- vagy klímarendszerek működése is. (Az élelmiszeripari célú hőmérőinkkel kapcsolatos információk IDE kattintva tekinthetők meg.)
 

Tovább az adatrögzítős hőmérőkhöz...

Hőmérő a mérési adatok dokumentálásának lehetőségévelAdatrögzítős hőmérők

Az elsősorban élelmiszeripari célokra szolgáló adatrögzítős hőmérő olyankor hasznos, ha a hőmérséklet folyamatos ellenőrzése és a mért értékek dokumentálása szükséges. Az adatok számítógép segítségével jeleníthetők meg, de egyes változatok akár SMS üzenetben is tájékoztathatják a felhasználót bármilyen rendellenességgel kapcsolatban (például áramkimaradás esetén, vagy ha a hőmérséklet kívül van a határértékeken).
 

Tovább az infravörös hőmérőkhöz...

Infravörös hőmérőInfravörös hőmérők

Az infrahőmérő nagy előnye, hogy a méréshez nincs szükség közvetlen kapcsolatra a mért anyaggal. Ez különösen az élelmiszeriparban hasznos, mivel a mérésekhez nem szükséges a már csomagolt áruk kibontása. Az infravörös hőmérő használata olyankor célszerű még, amikor a hagyományos hőérzékelők nem alkalmazhatók (például mozgó gépek, magas hőmérsékletű felületek vagy nagyfeszültségű vezetékek esetén).

Bejelentkezés


Újdonságok

Vezeték nélküli pH-mérés

pH-mérés Bluetooth® technológiával

Kattintson a további részletekért!